Analogen

Analogen van Methandienone: Deze steroïde steekt gunstig af bij andere medicijnen

Methandienone behoort tot de groep van anabole steroïden. Het heeft geen giftig effect op het lichaam. In dit opzicht wordt het als absoluut veilig beschouwd. Steroïden hebben verschillende analogen die een vergelijkbaar effect hebben. Niet alle generieke geneesmiddelen zijn echter qua kwaliteit vergelijkbaar met het oorspronkelijke medicijn. Orale Dianabol heeft een negatief effect op de lever. Daarom is het giftig en kan het schade toebrengen aan een persoon die al leverschade heeft (misschien door sociaal drinken).

Analogen van Methandienone

Onder de populaire analogen van Methandienone zijn:      

  • Nandrolon Decanoate. Het is het meest voorkomende anabole medicijn. Vanwege zijn eigenschappen wordt het actief gebruikt bij bodybuilding. Nandrolon bevordert spiergroei, versterkt botweefsel, activeert de aanmaak van gewrichtsvloeistof, verhoogt de beschermende functies van het lichaam en de opname van heilzame elementen in het maagdarmkanaal. Nandrolon veroorzaakt vaker bijwerkingen. Onder hen stoten ze een toxisch effect uit op levercellen, een verhoging van de bloeddruk, een afname van het libido. Deca op zichzelf zal veel langzamer effecten hebben op de gebruiker dan Methandienone. Om deze reden wordt nandrolon-decanoaat bij bodybuilding niet solo in een cyclus gebruikt. Deca wordt voor een langere periode ingenomen en wordt altijd gestapeld met andere steroïden. En net als Methandienone wordt nandrolon-decanoaat gebruikt in de bulkfase.
  • Oxymetholone. Behoort ook tot de groep van anabole steroïden en is opgenomen in de lijst met krachtige stoffen. Acceptatie van de steroïde draagt ​​bij aan de actieve groei van spiermassa, vergroot het uithoudingsvermogen en versneld vetverlies. Onder de negatieve effecten van deze steroïde zijn vaak vochtretentie in het lichaam, onstabiele ontlasting, anorexia en misselijkheid. Deze steroïde is ook een serieuze massabouwer. Met de drie bovengenoemde steroïden heb je een zware stapel. Door ze samen te combineren in een cyclus, heeft bodybuilder veel gewicht in het laagseizoen. Oxymetholone (Anadrol) wordt gebruikt op knelpunten tijdens één cyclus. Op deze punten is het voor de atleet mogelijk om winst te blijven boeken wanneer deze steroïde wordt geïmplementeerd.

Sommige gebruikers gebruiken alleen Dianabol en kiezen niet voor analogen. Hiervoor zijn verschillende redenen. De belangrijkste reden is dat de gebruiker blijft fietsen met wat werkt, dus waarom veranderen?