Basis

Waarom wordt injecteerbare Methandienone gebruikt bij bodybuilding?

Omdat injecties met Methandienone bijdragen aan een toename van spiermassa en uithoudingsvermogen van het lichaam, wordt de steroïde actief gebruikt bij bodybuilding. Daarnaast is het aangewezen om verschillende ziekten te behandelen. Onder hen zijn:

  • Dwerggroei;
  • Spierdystrofie;
  • Ernstige fracturen;
  • Herstelperiode na besmettelijke en ontstekingsziekten;
  • Brandwonden in verschillende mate en lokalisatie;
  • Bestralingstherapie voor kanker;
  • Vertraagde seksuele ontwikkeling.
Waarom wordt injecteerbare Methandienone

Momenteel wordt de steroïde veel gebruikt bij atleten die hun fysieke conditie willen verbeteren. In 6 – 8 weken kan Methandienone de spiermassa aanzienlijk vergroten, de kracht vergroten en het eiwitmetabolisme versnellen. Bij bodybuilding is injecteerbare Methandienone uitermate nuttig tijdens de bulkfase in het laagseizoen. Dit is wanneer de atleet zoveel mogelijk massa zal inpakken voordat hij weer gaat scheuren. Bodybuilders zullen deze verbinding ook gebruiken om cycli te starten en plateaus te doorbreken. Hoewel veel gebruikers de injecteerbare vorm kiezen, zijn er ook een aanzienlijk aantal atleten, bodybuilders en powerlifters die de orale vorm gebruiken. Sommigen nemen dit zelfs als een pre-workout voordat ze naar de sportschool gaan om hun liften te verhogen.

Naast verbeteringen in de fysieke vorm heeft de steroïde een verjongend effect. Methandienone helpt de botdichtheid te verhogen, activeert het vetverliesproces en bevordert de productie van eiwitten. Veel atleten melden ook dat hun gewricht zich beter voelt bij het gebruik van deze steroïde. Dit gevoel van verlichting van gewrichtspijn is te wijten aan het vasthouden van water dat deze steroïde zal veroorzaken. Dit alles heeft een gunstige invloed op de algehele conditie van het lichaam. Maar het is belangrijk om te onthouden dat om dit effect te bereiken, de aanbevolen doseringen strikt moeten worden gevolgd.

Bij bodybuilding is injecteerbare Methandienone nuttig tijdens de bulkfase in het laagseizoen. Dit is wanneer de atleet zoveel mogelijk massa zal inpakken voordat hij weer gaat scheuren. Bodybuilders zullen deze verbinding ook gebruiken om cycli te starten en plateaus te doorbreken.