Bijwerkingen

Hoe Methandienone te gebruiken om bijwerkingen te voorkomen

Een van de manieren waarop u bijwerkingen van een Methandienone-cyclus kunt vermijden, is door aromataseremmers in te nemen. Aromataseremmers voorkomen dat het medicijn in oestrogeen wordt omgezet. Ze zullen ook helpen om de totale hoeveelheid oestrogeen in het lichaam te egaliseren. Hiermee voorkom je zaken als depressie en gynaecomastie. Een ander ding dat u kunt doen om te helpen bij bijwerkingen is om deze steroïde in kleinere doses te gebruiken totdat u een maat krijgt voor wat dit medicijn met uw lichaam zal doen. Last but not least moet u deze steroïde correct gebruiken. Blijf bij de juiste dosis, de juiste cycluslengte en de juiste vrije tijd tussen cycli. Als u dit doet, kunt u het maximale uit uw cycli halen. Zodra u het tolerantieniveau van uw lichaam voor deze verbinding heeft beoordeeld, kunnen de doses naar een hoger niveau worden verhoogd. Houd elke keer dat u dit doet rekening met hoe uw lichaam op de toename reageert. En weet wanneer genoeg genoeg is.

Hoe Methandienone te gebruiken om bijwerkingen te voorkomen

Methandienone in injecteerbare vorm is een veilige en niet-giftige steroïde. Desondanks is in zeldzame gevallen de ontwikkeling van individuele intolerantie voor de stof mogelijk. Bijwerkingen kunnen optreden bij een aanzienlijke overmaat van de aanbevolen dosering. De belangrijkste negatieve effecten zijn:

  • Sterke stijging van de bloeddruk;
  • Cardiopalmus (hartkloppingen);
  • Oedeem-syndroom;
  • Functionele aandoeningen van het maagdarmkanaal;
  • Stimulatie van verhoogde oestrogeenproductie bij mannen;
  • Uiterlijk van huiduitslag;
  • Negatieve effecten op de lever;
  • Verlaging van de ijzerconcentratie in het bloed;
  • Anemisch syndroom.

Alle vermelde bijwerkingen kunnen worden vermeden als u de steroïde op de juiste manier inneemt. Methandienone-doseringen worden individueel geselecteerd. Zorg ervoor dat u rekening houdt met het lichaamsgewicht van een atleet. Het wordt aanbevolen om steroïde-injecties te starten met 25-50 mg per dag. Het effect van injecteerbare Methandienone houdt ongeveer 2 dagen aan. De gemiddelde duur van de cyclus is 6-8 weken.

Onthoud dat niet iedereen de negatieve bijwerkingen van Dianabol zal voelen. Waterretentie is altijd iets dat de meeste gebruikers zullen ervaren, maar dit zal verdwijnen zodra de cyclus voorbij is. Door goed gehydrateerd te blijven, kan het lichaam een ​​deel van de overtollige vloeistoffen wegspoelen.