Compatibiliteit

Hoe Methandienone samenwerkt met andere steroïden

Om de risico’s op bijwerkingen te minimaliseren, wordt aanbevolen Methandienone samen met andere anabole geneesmiddelen te gebruiken. Dit vereist herberekening van de dosering van steroïden. Gemiddeld neemt het af tot 10-30 mg. De interactie van verschillende anabole middelen helpt de groei van spiermassa te versnellen, vermindert het risico op negatieve reacties en verhoogt het uithoudingsvermogen van het lichaam. Meestal wordt Methandienone aanbevolen om te worden gecombineerd met de volgende geneesmiddelen:

  • Testosteron;
  • Trenbolon en testosteron;
  • Nandrolon en testosteron;
  • Primobolan;
  • Sustanon;
  • Omnadren.
Hoe Methandienone samenwerkt met andere steroïden

Bij het uitvoeren van een gecombineerde cyclus is het noodzakelijk om de voorgeschreven dosering strikt in acht te nemen. Dergelijke combinaties zijn het populairst voor het vergroten van het uithoudingsvermogen. Gezamenlijke anabole behandeling wordt gedurende minimaal 4 weken voorgeschreven. De meest populaire combinaties van Methandienone, testosteron, trenbolon of nandrolon.

Zoals eerder vermeld, werkt Methandienone ook geweldig aan het begin van een cyclus, in het midden of aan het einde. De reden dat het op al deze plaatsen goed werkt, is omdat het goed werkt als een kickstart, vooral bij het voorladen van andere drugs. Midden in de cyclus is het goed op een knelpunt, wanneer je geen winst meer maakt. En het is goed tegen het einde van een ballastcyclus, om een ​​soort sprong te beginnen, het einde van de ezel, omdat de winst tegen het einde zal afnemen.