Cycli

Methandienone – Dianabol-cycli

Dit is geen onbekende voor degenen in de bodybuilding- en fitnessindustrie. Dianabol vertegenwoordigt een van de meest populaire en een van de belangrijkste anabole steroïden aller tijden. Voor sommigen is dit de meest populaire orale steroïde die ooit op de markt is gekomen en een van de meest populaire steroïden in welke vorm dan ook. Een interessant feit over Dianabol, of D-bol, vertegenwoordigt een van de weinige anabole steroïden die is ontwikkeld met als enig doel prestatieverbetering. De verbinding werd ooit voor therapeutische of medicinale doeleinden gebruikt, maar de prestatie was de echte reden waarom dit steroïde leven kreeg.

Dianabol is niet wat we beschouwen als een basissteroïde. Dit betekent dat het geen steroïde is waar gebruikers cycli rond bouwen. Het is een steroïde die naast andere verbindingen in cycli wordt toegevoegd. De steroïde heeft een zeer korte halfwaardetijd van ongeveer 3-5 uur, dus als u deze orale steroïde gebruikt, moet u uw dagelijkse dosis over de dag verdelen. Gebruikers zullen goede resultaten behalen door het gebruik van compound zelfs op zichzelf. Deze resultaten zijn afhankelijk van het trainingsniveau van de gebruiker.

Maar hoe zit het met een cyclus van D-bol? Is deze steroïde net zo nuttig als het alleen wordt ingenomen of zijn de resultaten dramatischer en uitgesprokener wanneer ze in een cyclus met andere steroïden worden gestapeld? Dianabol helpt u sneller pure massa te krijgen in vergelijking met veel andere steroïden op de markt.

Dianabol-cycli

Solo cycli

Alleen Dianabol-cycli moeten bestaan ​​uit testosteron als basis, omdat D-bol op zichzelf de natuurlijke aanmaak van testosteron door het lichaam zal onderdrukken. Als de niveaus te laag worden, zal de gebruiker veel symptomen gaan ervaren. Voor beginners duurt een cyclus met alleen D-bol vijf tot zes weken. De cyclus wordt hieronder beschreven:

Week  Dianabol
   1  20mg ED
   2  30-50mg ED
   3  30-50mg ED
   4  30-50mg ED
   5  30-50mg ED
   6  30-50mg ED

Meer gevorderde steroïde gebruikers die ervoor kiezen om alleen een D-bol-cyclus uit te voeren, zullen dit gedurende dezelfde tijd (soms langer) doen, maar zullen de dosis verhogen. We hebben deze cyclus acht weken lang ontworpen. De cyclus wordt hieronder beschreven:

Week  Dianabol
   1  50mg ED
   2  50mg ED
   3  50mg ED
   4  60mg ED
   5  60mg ED
   6  60mg ED
   7  70mg ED
   8  70mg ED

Cyclusvoordelen

Nu je een typische D-bol-cyclus alleen voor een beginner of iemand met meer ervaring hebt gezien, is de volgende vraag die in je opkomt: ‘Wat voor soort resultaten moet ik van deze cyclus verwachten?’

De resultaten van een cyclus variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van zijn / haar training en trainingsroutine en het dieetplan dat wordt gevolgd. Sommige gebruikers hebben tijdens de eerste week van de cyclus Instant spiergroei opgemerkt met milde energieopwekking. Na 2 weken van de Dianabol-cyclus kan de gebruiker een lichte gewichtstoename ervaren zonder vetmassa. In feite hebben veel gebruikers in de 2e week 3-4 lbs gewonnen. Tijdens de derde en vierde week van de D-bol-cyclus krijgen gebruikers vaak de maximale resultaten. Pure spieropwekking, supergrote lichaamsbouw en verbeterde prestatievaardigheden zijn slechts enkele van de positieve effecten van de cyclus. Na 6 weken hard werken en goed schoon eten en continu doseren, kunnen gebruikers een zeer drastische verandering in het lichaam opmerken. Typische gewichtstoename zal optreden binnen het bereik van 10-15 pond of meer. D-bol zal water vasthouden, dus een deel van het toegevoegde gewicht zal water zijn.

We kunnen niet genoeg benadrukken dat, om het individu veranderingen in zijn / haar lichaam te laten zien, trainingssessies minstens vijf keer per week moeten zijn met goed eten bestaande uit gezonde vetten, eiwitten en koolhydraten. Dianabol-cycli zijn alleen gunstig als de persoon die de cyclus uitvoert, bereid is hard te werken en een sterke discipline heeft.

Dianabol kan worden gestapeld met verschillende andere steroïden en in elke stapel speelt het een grote rol als het gaat om daadwerkelijke winst. Ervaren steroïde gebruikers zullen u vertellen dat kickstarten de beste manier is om Dianabol te gebruiken. Voor degenen die niet bekend zijn met kickstarten, zullen we het voor u opsplitsen. Terwijl ze in een stapel worden gebruikt, hebben andere steroïden tijd nodig om effecten te hebben, terwijl Dianabol-effecten zeer snel kunnen beginnen. Tegen de tijd dat die andere steroïden beginnen te werken, heb je al een opmerkelijke winst gemaakt in zowel spieren als kracht. In dit geval wordt Dianabol tussen 4 en 8 weken gebruikt. Deze verbinding werkt zeer goed voor bulk-, massa-winnende of buiten het seizoen cycli waarbij het doel is om op maat en kracht te zetten. Hierdoor kunnen individuen door trainingen zwaarder en krachtiger tillen.

Post-cyclus therapie

Postcyclustherapie of PCT is een essentieel proces dat mensen doorlopen zodra ze een cyclus van steroïden hebben voltooid. Het doel is om hun lichaam weer in de normale staat te brengen, zodat het weer op natuurlijke wijze hormonen kan gaan produceren. Zodra een reeks steroïden voorbij is, begint een gebruiker met hun postcyclustherapie.

PCT is essentieel om langdurige aantasting van de testosteronproductie in het lichaam te voorkomen. Zonder PCT keren de testosteronniveaus mogelijk nooit terug naar normaal en is vervangingstherapie mogelijk permanent vereist.

Sommigen kunnen al met PCT beginnen twee of drie dagen nadat de laatste pil of injectie is ingenomen. Starttijden zijn niet in steen gebeiteld en zullen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de lengte van de cyclus en welke steroïden bij welke doseringen werden ingenomen. Vanzelfsprekend heeft u met een langere cyclus een langere herstelperiode van PCT nodig. Veel voorkomende PCT-cycli na gebruik van Dianabol duren tussen vier en zes weken bij gebruik van Clomid met 50 mg per dag. Voor degenen die Nolvadex verkiezen boven Clomid, wordt voorgesteld om een ​​dosis van 20 mg per dag in te nemen voor uw cyclus na therapie.

Dianabol postcyclustherapie wordt meestal zes tot acht uur na het innemen van de laatste pil gestart en duurt drie weken. Nogmaals, dit aantal is niet de regel, maar eerder een suggestie gebaseerd op degenen met ervaring in alleen Dianabol-cycli.

Methandienone Injectable

Wat te verwachten van PCT

Verwacht niet dat je naar de sportschool gaat als je niet steroïde bent en postcyclustherapie uitvoert. Winsten gaan niet verloren als je uit de cyclus komt. Individuen voelen zich misschien moe of niet zo opgepompt om te trainen, maar dat is alleen maar natuurlijk. Een positieve mentaliteit behouden bij het uitvoeren van postcyclustherapie is essentieel. Denk eraan, dit is de tijd die uw lichaam nodig heeft om zich te hergroeperen en op te laden voor de volgende steroïde cyclus. Met vrije tijd kunnen zowel uw lichaam als uw geest uw volgende cyclus strategisch creëren, plannen en uw doelen verpletteren naar het lichaam waarvoor u hard werkt.

Conclusie:

Overweeg je om alleen een cyclus van Dianabol uit te voeren na het lezen van de informatie die we hebben verstrekt? Onthoud dat we erop hebben gewezen dat het erg belangrijk is om testosteron te gebruiken als basis voor je D-bol-cyclus, om de natuurlijke productie van testosteron door het lichaam niet volledig te stoppen. Dianabol is een goede steroïde voor beginners vanwege het simpele feit dat het een orale en de eerste keer is dat steroïde gebruikers geen naalden willen kopen en zichzelf willen injecteren. Wees niet teleurgesteld als na je D-bol slechts een deel van het gewicht dat je hebt opgedaan watergewicht is. Dit komt vaak voor bij deze steroïde; daarom kunt u na het einde van uw cyclus wat omvang verliezen, maar het zal het water zijn dat gaat. Fietsen met alleen Dianabol is een optie om je voeten nat te maken in de wereld van steroïden en om te zien hoe het lichaam een ​​steroïde verdraagt. Als je de resultaten na een solo-cyclus niet leuk vindt, is er de mogelijkheid om Dianabol met andere verbindingen te stapelen. Een ander belangrijk ding om te onthouden is dat de cyclus alleen nuttig zal zijn als deze correct is gepland en als eten en trainen goed zijn. Het eten van voedsel met veel verzadigde vetten en eenvoudige suikers zal alleen vetrijke kilo’s bevatten als je met Dianabol fietst. Creëer je cyclus en creëer je lichaam. Het is zo simpel.