Feedback

Recensies van Methandienone: waarom deze steroïde zo populair is bij atleten

Op internet vind je veel verschillende recensies over Methandienone. Het medicijn wordt de ‘King of Anabolic’ genoemd. Gebruikers merken de volgende positieve eigenschappen van deze steroïde op:

  • Snel herstel na injectie;
  • Geen negatief effect op de lever, zelfs niet na herhaalde cycli;
  • Geef het lichaam de nodige hoeveelheid zuurstof door de erytropoëse te vergroten;
  • Activering van de aanmaak van synoviaal vocht, wat leidt tot verlichting van pijn in de gewrichten.
Recensies van Methandienone

Methandienone draagt ​​zelden bij aan de ontwikkeling van bijwerkingen. Ondanks veelvuldige discussies over de toxische effecten van steroïden op hepatocyten, verhoogt dit anabole medicijn, gezien de aanbevolen doseringen, de concentratie van levermonsters niet. Positieve beoordelingen worden vaak gevonden omdat deze steroïde geen negatief effect heeft op de lever. Injectie minimaliseert de effecten op het maagdarmkanaal. Bovendien hebben injecties met Methandienone een grotere biologische beschikbaarheid in vergelijking met de orale vorm.

Methandienone is zo populair om de simpele reden dat het geweldig is voor ballaststoffen en op maat maken. Het valt niet te ontkennen dat het een zeer krachtige verbinding is. Dianabol is ook geweldig voor krachtsporters. Het zal hen in zeer korte tijd een merkbare verhoogde kracht geven. Een andere eigenschap die deze steroïde bezit, is dat hij stapelbaar is met bijna elke andere steroïde. De mogelijkheid om deze steroïde op verschillende tijdstippen met anderen te stapelen, zelfs in een cyclus, maakt het een van de favoriete steroïden.