Gecombineerde cycli

Dianabol: gestapeld met andere steroïden

Dianabol kan worden gestapeld met verschillende andere steroïden en in elke stapel speelt het een grote rol als het gaat om daadwerkelijke winst. Ervaren steroïde gebruikers zullen u vertellen dat kickstarten de beste manier is om Dianabol te gebruiken. Voor degenen die niet bekend zijn met kickstarten, zullen we het voor u opsplitsen. Terwijl ze in een stapel worden gebruikt, hebben andere steroïden tijd nodig om effecten te hebben, terwijl Dianabol-effecten zeer snel kunnen beginnen. Tegen de tijd dat die andere steroïden beginnen te werken, heb je al een opmerkelijke winst gemaakt in zowel spieren als kracht. In dit geval wordt Dianabol tussen 4 en 8 weken gebruikt.

Dianabol wordt ook veel gebruikt voor wat bekend staat als plateau-busting. Veel mensen die steroïden gebruiken, raken vaak een muur met trainingen en winst en het lichaam zal stagneren. Dit gebeurt meestal tegen het einde van de steroïde cyclus en als gevolg daarvan heeft het lichaam een ​​extra duw nodig. Door Dianabol op dit moment in de cyclus te introduceren, zorgen de krachtige effecten en krachttoename ervoor dat het lichaam resultaten blijft zien.

Dianabol: gestapeld met andere steroïden

Cycli

Enkele van de meest voorkomende steroïden gestapeld met Dianabol zijn testosteron, trenbolon, Deca-Durabolin, Sustanon, Winstrol en Oxandrolon. We hebben hieronder een paar cycli gegeven:

Week  Dianabol  Winstrol
   1   30-40mg ED   ———-
   2   30-40mg ED   ———-
   3   30-40mg ED   ———-
   4   30-40mg ED   ———-
   5   30-40mg ED   50mg ED
   6   30-40mg ED   50mg ED
   7   30-40mg ED   50mg ED
   8   30-40mg ED   50mg ED

De bovenstaande cyclus stapelt Dianabol met Winstrol gedurende in totaal acht weken. Beide gebruikte steroïden zijn oralen en als u merkt dat de Dianabol eerst als kickstarter wordt gebruikt voordat Winstrol in de cyclus wordt geïntroduceerd.

Een gebruikelijke cyclus voor diegenen die meer stapels Dianabol en sterkte willen inpakken met testosteron ENANTAAT en Deca-Durabolin. Deze cyclus is een combinatie van orale en injecteerbare steroïden en duurt acht weken. De injecteerbare doses kunnen gelijk worden verdeeld en elke week op maandag en donderdag worden gedaan.

Week  Dianabol  Test Enanthate  Deca-Durabolin
   1   30-40mg ED   500mg per week   200-400mg per week
   2   30-40mg ED   500mg per week   200-400mg per week
   3   30-40mg ED   500mg per week   200-400mg per week
   4   30-40mg ED   500mg per week   200-400mg per week
   5   30-40mg ED   500mg per week   200-400mg per week
   6   30-40mg ED   500mg per week   200-400mg per week
   7   ————–   500mg per week   200-400mg per week
   8   ————–   500mg per week   200-400mg per week

Een andere bulkcyclus die sterke spieropbouw zal opleveren, stapelt Dianabol met trenbolonacetaat, Sustanon en Deca-Durabolin hieronder. De duur van deze cyclus kan zes tot acht weken duren en is voor de meer ervaren steroïde gebruiker. De injecteerbare doses moeten gelijk worden verdeeld en tweemaal per week worden toegediend.

Week  Dianabol  Tren Acetate  Sustanon  Deca-Durabolin
   1   50mg ED   300mg per week   500mg per week   400mg per week
   2   50mg ED   300mg per week   500mg per week   400mg per week
   3   50mg ED   300mg per week   500mg per week   400mg per week
   4   50mg ED   300mg per week   500mg per week   400mg per week
   5   50mg ED   300mg per week   500mg per week   400mg per week
   6   50mg ED   300mg per week   500mg per week   400mg per week

Voordelen van het stapelen van Dianabol

Bij het gebruik van Dianabol gestapeld met een anabole steroïde wordt de effectiviteit enorm verbeterd, meer dan wanneer iemand het gebruik van de injecteerbare injectie simpelweg verdubbelt. DBol kan met bijna elke andere steroïde worden gebruikt.Dit maakt Dianabol een zeer veelzijdige steroïde die in elke cyclus past, of je het nu samenwerkt met slechts één andere steroïde of veelvouden in een meer geavanceerde stapel.

De voordelen van Dianabol in een steroïde cyclus zijn onder meer een toename van de massa (zeer snel), een toename van kracht en kracht, een snellere hersteltijd, een verhoogd uithoudingsvermogen, bevordert het algehele welzijn en kan het potentieel van andere steroïden die in de cyclus worden gebruikt, maximaliseren.

Voordelen van het stapelen van Dianabol

Post-cyclus therapie

Postcyclustherapie of PCT is een essentieel proces dat mensen doorlopen zodra ze een cyclus van steroïden hebben voltooid. Het doel is om hun lichaam weer in de normale staat te brengen, zodat het weer op natuurlijke wijze hormonen kan gaan produceren. Zodra een reeks steroïden voorbij is, begint een gebruiker met hun postcyclustherapie.

Er zijn mensen die suggereren dat Dianabol alleen kan worden gebruikt zonder dat PCT moet worden opgevolgd. PCT is echter essentieel om langdurige aantasting van de testosteronproductie in het lichaam te voorkomen. Zonder PCT keren de testosteronniveaus mogelijk nooit terug naar normaal en is vervangingstherapie mogelijk permanent vereist.

Sommigen kunnen al met PCT beginnen twee of drie dagen nadat de laatste pil of injectie is ingenomen. Starttijden zijn niet in steen gebeiteld en zullen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de lengte van de cyclus en welke steroïden bij welke doseringen werden ingenomen. Vanzelfsprekend heeft u met een langere cyclus een langere herstelperiode van PCT nodig. Veelvoorkomende PCT-cycli na gebruik van Dianabol duren tussen drie tot drie weken bij gebruik van Clomid bij 50 mg per dag.

Voor degenen die Nolvadex verkiezen boven Clomid, raden we aan om 20 mg per dag in te nemen voor uw cyclus na therapie.

Wat te verwachten van PCT

Verwacht niet dat je naar de sportschool gaat als je niet steroïde bent en postcyclustherapie uitvoert. Winsten gaan niet verloren als je uit de cyclus komt. Individuen voelen zich misschien moe of niet zo opgepompt om te trainen, maar dat is alleen maar natuurlijk. Een positieve mentaliteit behouden bij het uitvoeren van postcyclustherapie is essentieel. Denk eraan, dit is de tijd die uw lichaam nodig heeft om zich te hergroeperen en op te laden voor de volgende steroïde cyclus. Met vrije tijd kunnen zowel uw lichaam als uw geest uw volgende cyclus strategisch creëren, plannen en uw doelen verpletteren naar het lichaam waarvoor u hard werkt.

Conclusie:

Dianabol is een steroïde die echt een game-changer kan zijn als het gaat om het creëren van een geweldige off-season of ophopende cyclus. Ervaren gebruikers van steroïden weten hoe ze de perfecte cyclus kunnen maken waarbij Dianabol wordt gestapeld met andere krachtige verbindingen om spieren, grootte en kracht te krijgen, terwijl het vasthouden van water tot een minimum wordt beperkt. Bekijk Dianabol en wat het te bieden heeft. Als je hard traint, goed eet en de toewijding, drive en discipline hebt om je hoofd in het spel te houden, kan fietsen met Dianabol voor zes, acht of tien weken dramatische resultaten opleveren en je lichaamsbouw veranderen. Alleen jij hebt de kracht (en het geld) om de doelen en het lichaam te bereiken die je altijd al wilde hebben. Steroïde cycli zullen het werk niet doen zonder uw hulp, dus zorg ervoor dat er een solide spelplan is opgeschreven en u houdt de cyclus, doses en hoe het lichaam eruit ziet en voelt bij.