Injectie

Regels voor de injectie van Methandienone

Methandienone-injecties zijn een geweldige manier om het uithoudingsvermogen en de spiermassa te vergroten. De anabole steroïde wordt in vloeibare vorm in het lichaam geïnjecteerd. Dosering wordt individueel aangepast. Het hangt af van het gewicht van de atleet, doelen en de aanwezigheid of afwezigheid van ervaring met het gebruik van het medicijn. Het wordt aanbevolen om te beginnen met kleine doseringen met een geleidelijke toename van de hoeveelheid Methandienone. Wanneer u naar sociale media of online forums gaat, vindt u mogelijk niet veel informatie over injecteerbare Dianabol. De tabletvorm van deze steroïde is veel populairder. En ook veel handiger. Als u kiest voor de injecteerbare vorm, zorg er dan voor dat u weet wat u doet voordat u injecteert. Pak niet zomaar de spuit en injecteer. Er zijn een heleboel dingen die fout kunnen gaan als je het op deze manier doet.

Regels voor de injectie van Methandienone

Om de vereiste concentratie van deze anabole steroïde te behouden, moet het medicijn dagelijks, om de dag of om de 2 dagen worden toegediend. Het minimaliseren van het risico op complicaties na injecties zal helpen bij het volgen van bepaalde regels voor de implementatie ervan. Het is noodzakelijk om de regels van antiseptica te volgen, wegwerpspuiten en naalden te gebruiken.

Als er op de injectieplaats tekenen van ontsteking zijn in de vorm van hyperemie, jeuk of roodheid van de huid, wordt aanbevolen om een ​​arts te raadplegen. De gemiddelde duur van een cyclus met injecties van Methandienone is 6-8 weken.

Vanwege frequente injecties van dit steroïde, wordt het aanbevolen om de injectieplaatsen te roteren. De meest voorkomende injectieplaatsen zijn de bilspieren, de delts en het bovenbeen. Alleen al door deze drie lichaamsdelen te draaien, hoeft de gebruiker de injectie zes dagen niet in hetzelfde gebied te geven. Er zijn ook drie injectiegebieden in elke bilspier, maar ik zou adviseren dat u uw huiswerk hierover doet voordat u de onderste en middelste kant van de bilspier probeert.

Degenen die besluiten de injecteerbare vorm van Dianabol te gebruiken, moeten vertrouwd raken met zelfinjectie. Soms vragen gebruikers een vriend of sportschoolvriend, echtgenoot of partner om te helpen. Als je het alleen doet, probeer dan voor een spiegel te staan, zodat je kunt zien wat je doet. Uiteindelijk wordt het een tweede natuur.