Tabletten

Wat zijn de voor- en nadelen van de tabletvorm van Methandienone?

Naast injecties wordt Methandienone geproduceerd in de vorm van tabletten. Deze vorm van vrijgave heeft zijn voor- en nadelen. Orale steroïden worden oraal ingenomen. De dagelijkse dosering is verdeeld in 3 doses. Dit komt door de halfwaardetijd van deze steroïde die 3-6 uur duurt voor de orale vorm. Het effect van het nemen van 1 tablet van het medicijn blijft 3-6 uur behouden. Om de aanmaak van uw eigen testosteron te onderdrukken, wordt aanbevolen de steroïde onmiddellijk na het ontwaken en uiterlijk om 18.00 uur in te nemen. Deze voorwaarden kunnen ongemakkelijk zijn bij het gebruik van het medicijn.

tabletvorm van Methandienone

Om de spiermassa te vergroten met behulp van tabletten Methandienone zijn er verschillende regimes die kunnen worden gebruikt bij het gebruik van dit steroïde. Elk regime verschilt in het aantal pillen dat per dag moet worden ingenomen. De gemiddelde duur van de cyclus is 6-8 weken. Dosering en schema worden individueel geselecteerd. Het is belangrijk om te onthouden dat overschrijding van de aanbevolen hoeveelheid van het medicijn kan leiden tot de ontwikkeling van bijwerkingen.

De orale vorm heeft enkele voordelen ten opzichte van de injecteerbare vorm van Methandienone. Oraal is dianabol heel gemakkelijk te gebruiken en ook heel gemakkelijk op te bergen. Er zijn geen injecties nodig met orale dianabol. Daarom hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken over pijnlijke injecties of het kopen van spuiten. Het belangrijkste nadeel van de orale vorm van dianabol is de toxiciteit voor de lever. De injecteerbare vorm van deze steroïde werkt sneller dan de orale vorm.